Referat fra Sankt Hans 2021

Vi startede aftenen, efter en flot dansk sejr på 4-0 i ottendedelsfinalen i fodbold over Wales, med en lille velkomst til de ca. 85 fremmødte og udnævnelsen af “Årets Halvrebener”. Valget faldt i år på 2 huse, hvor arbejdsomhed og hjælpsomhed har været i højsædet. Titlen gik til hus nr. 54/154, Poul Tabermann og hus nr. 89, Sten Lemming. Begge har haft store aktier i, at vort materiel er up to date. Desuden blev hus nr. 161, Søren Rasmussen, udnævnt til “Æres Halvrebener”, som tak for næsten 20 års bestyrelsesarbejde. De 3 huse fik ud over en plakette også en flaske whisky.

Svend uddelte kølige øl og vand til alle. Bålet blev tændt af vor bålmester og heksen havde jeg selv lavet. Vi sang Halvrebensangen og Midsommervisen under akkompagnement af trompet, venligst udlånt af hus nr. 5. Vi trak lod på sangnumrene og Bente Christiansen, hus nr. 54 var den heldige vinder. Pølsevognen åbnede og der var en stadionplatte til hver.

Aftenen lakkede mod enden, deltagerne listede hjem i små hold efter hyggeligt samvær og en træt bestyrelse kunne lukke ned og efterslukke m.m. Tak til Lis, Svend, Finn og Lena for rutineret udførelse, indkøb, klargøring, fotografering og godt humør.

 Mvh. Allan